Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek


HERBÁL

HERBÁL
55 626 Ft

A növénykondicionálás a növények homeosztázisának (belső környezetének, egyensúlyának) a biztosítása, szabályzott körülmények között, amikor a jó talajtermékenység, a szerves levéltrágyázás és a környezet- és egészségtudatos növényvédelem alapján létrejön a sejtek és szövetek egyenletes működése, az állandóan változó környezeti tényezők ellenére is, sőt visszahatva a mikrokörnyezet alakulására.

HOGYAN SEGÍT ÖNNEK ÉS NÖVÉNYEINEK A HERBÁL NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ?

  • A gyökérzet megerősítésével elősegíti a talajban lévő tápanyagok ásványi sók és nyomelemek hasznosítását. A tápanyagok felvételét gyorsítja, a növekedést serkenti, ezáltal a növény erősebb lesz, tápanyagcseréje fokozódik.
  • A növény – vízgazdálkodásának javításával – jól hasznosítja az egyenlőtlen csapadék mennyiségét, a HERBÁL átsegíti a növényzetet az átmeneti szárazabb időszakon.
  • A HERBÁL-lal kezelt levélzet erőteljesebb, zöldebb, ami a további fejlődéshez szükséges fotoszintézis elengedhetetlen feltétele.
  • HERBÁL az immunrendszert erősíti, ellenállóvá teszi a növényt a különböző időjárási viszonyokkal szemben. Hatására a megerősített növény könnyebben viseli el az erős napfényt és a szélsőséges körülményeket.
  • Termék összetétele (m/v%):

    Több fázisú, biológiailag kimagaslóan magas szerves anyagok.

    Felhasználási javaslat:


    szántóföldi növényeknél
    5-10 liter/ha

  • Kiszerelés
    20 L
    Tömeg
    26,2 kg/db
Webáruház készítés