Kategóriák
 • Komplex termékek
  •  
 • Turbo termékek
  •  
 • Mono termékek
  •  
 • Hobbi termékek
  •  
Fizetési megoldás
Termékajánló

Hírek

2020.01.01
Megjelent a 2020-as termékismertető katalógusunk!

TISZTELT PARTNEREINK!


Munkánk során azt tapasztaljuk, hogy egyre több termelő használja ki a lombon keresztül történő tápanyag-utánpótlás lehetőségét. Ezek a levéltrágyák a növényre kerülve a speciális kelátképzőnek köszönhetően azonnal hasznosulnak. A Fitohorm felhasználók évről-évre saját tapasztalataik alapján megbizonyosodhatnak a készítmények hatékonyságáról, amelynek köszönhetően növekszik a termésbiztonság, magasabb lesz a mennyiségi és minőségi mutató és ezáltal nő a bevétel is. A több éves kísérleti és engedélyezési eljárások eredményei a gyakorlatban is beigazolódtak, miszerint a Fitohorm termékek a növényekre pozitív hatást gyakorolnak.


Ma már a termelő igen széles választékból szemezgethet a levéltrágya piacon, ahol sajnos előfordulnak silány, kevésbé hatékony készítmények is, ezért javasoljuk, hogy a termékek kiválasztásakor körültekintő-en tájékozódjanak azok felhasználhatóságáról és ár/érték arányáról.

A Fitohorm Kft. folyamatosan bővíti termékpalettáját, a szakma és a piac igényeinek megfelelően. Jelenleg a TURBO termékcsalád bővítésén dolgozunk. Ezen termékek a makro- és mikroelemeket olyan magas százalékban és speciális összetételben tartalmazzák, amelyek kis mennyiségben is hatékonyan biztosítják a tápanyag-utánpótlást a nö-vények számára. A család legújabb tagja a FitoHorm Turbo Mangán, ami magas mangán és molibdén tartalmának köszönhetően segíti a növény gyökeresedését és a virágszervek kialakulását. Változatlanul igyekszünk eleget tenni a partnereinknek a szolgáltatás területén is. FITOSERVICE szolgáltatásunkat évről-évre egyre több gazdálkodó veszi igénybe. Ezen törekvésünknek megfelelően, felkészült szakemberek adnak útmutatást a beszerzéssel és a felhasználással kapcsolatban is.


Országszerte szoros együttműködésben dolgozunk a növényvédő szer- és műtrágya nagykereskedő hálózattal, ahol a termékeink azonnal, vagy rövid határidőn belül beszerezhetők. Logisztikai ügyvitelünk szintén ezen igényt igyekszik kielégíteni. A megnövekedett kereslet és gyors kiszolgálás érdekében, folyamatosan korszerűsítjük vegyi üzemünket, logisztikai részlegünket és a raktározási kapacitásainkat is. A Fitohorm Kft. által képviselt értékek között továbbra is az egyik „legfontosabb alapelv a MEGBÍZHATÓSÁG”. Az erre való törekvésre és a partnereink teljes körű kiszolgálására a tevékenységünk is kötelezi minden munkatársunkat. Ezzel a termékismertetővel tájékoztatást szeretnénk nyújtani a lombtrágyák helyes kiválasztásáról, azok szakszerű felhasználásáról.

Bízunk benne, hogy a Fitohorm termékek is hozzájárulnak gazdálkodásuk sikeréhez. Eredményes gazdasági évet kívánunk, de mindenek előtt jó egészséget a Fitohorm Kft. munkatársai nevében is.

Szabó Attila és Forrai Dusán

Webáruház készítés